0180-516962

info@purus.nl
header2

Legionella Behandeling

Is er bij u legionella geconstateerd en bent u op zoek naar een betrouwbare partij om een legionella behandeling uit te voeren? Dan bent u bij Purus B.V. aan het goede adres! Wij hebben ruime ervaring met legionella behandelingen. Wij worden met regelmaat ingeschakeld door o.a.:

Purus B.V. onderscheidt zich bij een legionella behandeling niet alleen door vakkennis maar ook door een zeer zorgvuldige werkwijze. Tijdens de legionella behandeling zullen wij niet alleen grondig reinigen maar ook volledig desinfecteren. Hierdoor is er een veel geringere kans dat de legionella bacterie snel terugkomt. 

Preventieve Legionella Behandeling

Is er bij u al een legionella besmetting geconstateerd? Dan is het voor een preventieve behandeling eigenlijk al te laat. Legionella is namelijk een gevaar voor de volksgezondheid. Helaas overlijden er nog altijd mensen die besmet zijn geraakt met de legionella bacterie.

Wij van Purus B.V. kunnen onze diensten zowel correctief, na constatering van de legionella als preventief uitvoeren. Door een preventieve legionella behandeling kunt u problemen voorkomen en altijd veilig uw water-installatie blijven gebruiken.

Specialistisch Proces

Het bestrijden van legionella is een zeer specialistisch proces. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden eens te bespreken. Wij hebben een bewezen werkwijze ontwikkelend welke wij toepassen bij veel van onze klanten. Denkt u dat u maatwerk nodig heeft? Geen probleem, wij passen ons altijd aan de hand van uw situatie en/of wensen.

Neem nu direct contact op als u vrijblijvend informatie of een offerte wilt voor een legionella behandeling.